Zumba Kids

După succesul avut de Zumba® Fitness în rândul adulților, acum a venit timpul copiilor să înceapă să iubească sportul prin programul Zumba® Kids.

Copii supraponderali, care nu mai fac mişcare din cauza calculatorului, părinţi care nu se mai înţeleg cu proprii lor copii plictisiţi de ora de sport de la şcoală sunt doar câteva probleme ale generaţiilor tinere. La toate aceste probleme există o singură soluţie: Zumba® Kids.


Prin coregrafii vesele și jocuri pe muzică, Zumba® Kids a devenit programul preferat al copiilor. Părinții adoră programul pentru că pe lângă latura sportivă, Zumba® Kids atinge și latura educațională: copiii învață multe lucruri despre mediu, animale, cuvinte în limbi străine, adaptarea în cadrul unui grup. Toate acestea contribuie perfect la dezvoltarea fizică și psihică a copiilor.

Zumba® Kids este modul ideal de a orienta copilul spre o viață sănătoasă, o viață plină de mișcare și prieteni. Acest program dezvoltă coordonarea, echilibrul, memoria, creativitatea, disciplina. Fiind o activitate de grup, Zumba® Kids dezvoltă și latura socială datorită muncii în echipă, adaptării la grup. Copiii adoră să dea muzica mai tare, să se miște și să se distreze cu prietenii lor!

Datorită antrenamentului eficient, dinamic și captivant, Zumba® Kids reprezintă cea mai sănătoasă joacă pentru copii!

 

levitra

 

ZUMBA music

There seems to be an error with the player !

ZUMBA Newsflash